Az, hogy mennyi ételt helyezhet el kényelmesen a készülékbe, az ételek fajtájától függ. Az általános szabály az, hogy a főzőtasak(ok) nem fedheti(k) el teljesen a tartály alján található fűtőrácsot. A vízfürdő állandó hőmérsékletének fenntartásához elengedhetetlen a víz áramlása a tartály alján található lyukak és a főzőtasakok között.  
A tasakok elhelyezését megkönnyíti a tároló rács, és ennek használatával meglepően nagy mennyiségű ételt készíthet. Ha a rácsot vízszintesen alkalmazza, akkor akár négy nagy főzőtasakot helyezhet be. Ha a rácsot függőlegesen alkalmazza, akkor akár öt nagy, vagy akár tíz kis főzőtasakot is behelyezhet, amelyekben lehet akár két-két kb. 170 grammos steak-, hal- vagy csirkeszelet. A rácsot el is távolíthatja, ha nagyobb mennyiségű ételt kíván főzni, például egy 2,5 kg-os báránycombot, marha- vagy sertéssültet, marha bélszínt, vagy sertés szűzpecsenyét. A siker titka abban rejlik, hogy a főzőtasak(ok) körül biztosítani kell a szabad vízáramlást, hogy az étel egyenletesen főhessen.

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhafonok.blog.hu/api/trackback/id/tr313166377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.