Igen, készíthet. Ha azt szeretné, hogy a hús jól átsült legyen, egyszerűen helyezze a hozzávalókat a főzőtasakba, vákuummal zárja le, vagy ha a tasak nem tartalmaz folyadékot, zárja le azt, vagy egyszerűen csak préselje ki a levegőt a tasakból, és zárja le azt, majd helyezze a  készülékbe 84-85C fokos hőmérsékleten. Ha azt szeretné, hogy a hús alacsonyabb hőmérsékleten készüljön (angolosan vagy közöpesen angolosan), akkor a zöldségeket, először enyhén pirítsa meg, vagy párolja egy serpenyőben, és csak ezután adja a húshoz, majd fűszerezés után készítse el az ételt a SousVide Supreme készülékben! Tulajdonképpen bármelyik olyan receptet alkalmazhatja a SousVide Supreme készülékben, amit a lassú főzésre alkalmas készülékhez is használ - ha a hőmérsékletet 84C fokra állítja, az eredmény ugyanaz lesz! Azonban fontos tudni, hogy ezek a receptek általában olyan sok folyadékot írnak elő, ami kizárja a vákuumos lezárás lehetőségét. Ebben az esetben egyszerűen helyezze az összes hozzávalót egy nagy (1 gallonos/3,8 literes) tolózárral rendelkező fagyasztótasakba, távollítson el a tasakból annyi levegőt, amennyit csak tud, és lezárva, vagy egy nagy SousVide  főzőtasakot használva egyszerűen alkalmazza a ‘seal only’/’csak lezárás’ funkciót a hegesztéshez.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhafonok.blog.hu/api/trackback/id/tr483178758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.