2011.01.12. 12:15
A bélszín sütési ideje
A bélszín sütési ideje Van, aki véresen szereti a bélszínt, van aki undorodik ettől, és akkor szereti, ha teljesen átsült. Mi elmondjuk önnek, hogyan tud minden igényt kielégíteni. Vegyünk alapul egy 2 cm vastagságú szeletet. (A sütési idő csak…
2011.01.12. 12:06
Miből mennyivel számoljunk?
Miből mennyivel számoljunk? Egy kis segítség, hogy ne maradjon senki éhesen... Persze ez csak irányadó..... :D …
Szólj hozzá!
Címkék: adagok
2011.01.12. 12:03
ÉTLAPSZÓTÁR
ÉTLAPSZÓTÁR Ambassador módra = (ha bordaszelet) elősütve, majd sonkás-sajtos mártásba forgatva, sonkával borítva, végül panírozva és úgy kisütve angolosan = (ha zöldség) főzve, majd forrón, vajjal tálalva; (ha sült) véresen bakonyi módon = tejfölös-tejszínes, gombás,…
Utolsó kommentek